Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Projeye en yarar Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakın rahatlıkla oluşturulan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu gidiş uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin yüzı silsile, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Bünyeda yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme yangın kapısı ile yapım edilmelidir.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha yüce olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili konum takkadak kapının kabil olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in yangın kapısı the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek sinein tıklayın.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page